De bruggenbouwers in retail

Wij creëren vraag EN aanbod.

B2B Field Sales Force, Verkoop Binnendienst en Distributie.

Van Berlikum Sales is een flexibele en unieke B2B sales organisatie die door middel van een eigen verkoop binnendienst, landelijk field sales team en direct distributie kanaal zich richt op het op de ruim 60.000 zelfstandige winkeliers in Nederland.
Van Berlikum is flexibel qua product aanbod waarvoor wij specifiek een sales verantwoordelijkheid uitvoeren voor verschillende leveranciers. Dit levert op het gebied van retail synergiën op.

Ons aanbod is dat wij het gehele verkoop proces indien gewenst van marketing tot en met de distributie faciliteren. Zowel bij de onafhankelijke winkelier als online.
Naast onze interne ICT en Marketing specialisten, beschikken wij over een ervaren binnendienst verkoop en landelijke buitendienst verkoop.
Daarbij ligt onze focus op: cosmetica, huidverzorging, luchtverfrissing, genotsartikelen en zoetwaren

Onze visie is het structureel verbeteren van de verkrijgbaarheid van consumenten producten bij de zelfstandige winkeliers in heel Nederland,
en een snelle uitrol van product plaatsing van deze producten voor onze klanten mogelijk maken.

Onze missie is het creëren van landelijke verkrijgbaarheid voor de merken van onze selecte leveranciers door het faciliteren van kennis, directe distributie en mankracht.
Van Berlikum Sales bereikt synergie met een verhoogde focus voor onze klanten bij de zelfstandige winkeliers.
Onze klanten profiteren van zeer korte lijnen waardoor zij met een goede dienstverlening en distributie snel ‘de winkel in kunnen’.

Van Berlikum Sales de bruggenbouwers in de retail, wij creëren vraag en aanbod.

Team

Peter Zwart

Strategische en dynamische sales specialist met een brede ervaring op het executive management niveau. Gepassioneerde professional met een sterke ondernemingsdrang, gedegen leiderschap kwaliteiten en bewezen ervaring.

Managing Director, eigenaar

Joop Laan

vbs avatar blank

Instore Communicatie- en verkoopspecialist met jarenlange nationale als internationale ervaring in snel bewegende consumptiegoederen.
Gedreven en enthousiast, samen met de van Berlikum Sales Force team klaar om uw producten op de Nederlandse markt te brengen.

Sales Director